Vacature: Accountmanager Ventilatie Noord-Oost Nederland 

Jij bent diegene die samen met je collega’s gaat zorgdragen voor het groeiende succes van Vent-Axia. Dit doe je binnen een klein team dat mooie doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden biedt in de toekomst. 
 

De functie!

•    Enthousiast verkopen van onze kwalitatief hoogstaande producten
•    De groothandel en hun klanten adviseren en informeren over onze producten en diensten
•    Pro actief onderhouden en uitbouwen van bestaande én nieuwe klantrelaties (groothandels, voorschrijvende instanties, installateurs en woningstichtingen)
•    Voeren van prijsonderhandelingen
•    Je levert een zelfstandige bijdrage aan de omzetdoelstellingen en winstontwikkeling
•    Vent-Axia vertegenwoordigen bij verschillende commerciële evenementen
•    Signaleren en rapporteren van marktontwikkelingen
•    Bedenken, opzetten en uitvoeren van commerciële activiteiten ten behoeve van relatiebeheer (trainingen, voorlichtingen, beurzen)
•    Je bent verantwoordelijk voor regio Friesland, Drenthe, Overijssel en een gedeelte Gelderland.

Jouw DNA

Je bent een gedreven, enthousiaste, zelfstandige, commerciële én ondernemende persoonlijkheid die het leuk vindt om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten. Je hebt bij voorkeur affiniteit met (installatie/ventilatie) techniek. Omdat je werkgebied West Nederland is, ben je ook woonachtig in deze regio. Werkervaring binnen B2B is een grote pré.

Wie zijn wij?

Vent-Axia is onderdeel van de Volution Group Plc. is een van oorsprong Britse fabrikant en leverancier van verwarmings- en ventilatiesystemen met een sterke marktpositie in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de rest van de wereld. We werken iedere dag hard om onze klanten te begrijpen, wie ze zijn, wat ze willen en hoe en waar ze wonen en werken. Zo kunnen we hun leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken. Onze mensen staan dan ook bekend om hun technische expertise, service en ondersteuning. In Nederland verdeelt Vent-Axia een ruim aanbod energiezuinige badkamerventilatoren, Warmte Terug Win –toestellen en ons Uniflexplus+ flexibel kunststof luchtverdeelsysteem. Vent-Axia levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. Wij werken op basis van onze 4 kernwaarden: slim, snel, scherp en specifiek.

Wij bieden

Wij bieden een je een zelfstandige en mooie baan aan binnen een informele, gezellige en groeiende organisatie waar ambities waargemaakt kunnen worden. Naast een auto, laptop en gsm van de zaak ook een actieve personeelsvereniging, Vent-Fit: wij denken actief mee aan gezonde en vitale medewerkers, CAO klein Metaal, WIA Bodem & Hiaatverzekering, 8% vakantiegeld en natuurlijk een op maat gemaakt inwerktraject. 

Zijn wij een Match?

Heb jij zin om onder het genot van een kop koffie nader kennis te maken? Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet! Deze mag je mailen naar: elise.vankampen@vent-axia.nl.  
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Snijders (Sales Manager) 06 46 37 18 38. 
 

 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: