Vacature Vertegenwoordiger Ventilatie Midden-West Nederland 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ventilatie producten aan de groothandel. Je bent continu op zoek naar nieuwe kansen en fungeert als visitekaartje voor Vent-Axia.

De functie!

•    Enthousiast verkopen van onze producten aan de groothandel.
•    De groothandel en hun klanten adviseren en informeren over onze producten en diensten.
•    Pro actief onderhouden en uitbouwen van bestaande én nieuwe klantrelaties. 
•    Vent-Axia vertegenwoordigen bij evenementen zoals beurzen en baliedagen. 
•    Signaleren en rapporteren van marktontwikkelingen.
•    Bedenken, opzetten en uitvoeren van commerciële activiteiten ten behoeve van relatiebeheer (trainingen, voorlichtingen, beurzen).

Jouw DNA

Je bent een gedreven, enthousiaste, zelfstandige, commerciële en ondernemende persoonlijkheid die het leuk vindt om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten. Je hebt al ruim drie jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke buitendienst functie. Je hebt affiniteit met (installatie/ventilatie) techniek. Omdat je werkgebied Midden- West Nederland is, woon je ook in deze regio. Jij bent diegene die samen met je collega’s gaat zorgdragen voor het groeiende succes van Vent-Axia. Dit doe je binnen een klein team dat mooie doorgroeimogelijkheden biedt in de toekomst. In deze functie leg je verantwoording af aan de Salesmanager. 

Wie zijn wij?

Vent-Axia is een van oorsprong Britse fabrikant en leverancier van verwarmings- en ventilatiesystemen met een sterke marktpositie in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de rest van de wereld. We werken iedere dag hard om onze klanten te begrijpen, wie ze zijn, wat ze willen en hoe en waar ze wonen en werken. Zo kunnen we hun leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken. Onze mensen staan dan ook bekend om hun technische expertise, service en ondersteuning. In Nederland verdeelt Vent-Axia een ruim aanbod energiezuinige badkamerventilatoren, WTW-toestellen en het kunststof flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+. Vent-Axia levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. Wij werken op basis van onze 4 kernwaarden: slim, snel, scherp en specifiek.

Wij bieden

Wij bieden een je een zelfstandige en mooie baan aan binnen een informele, gezellige en groeiende organisatie waar ambities waargemaakt kunnen worden. Naast een auto, laptop en gsm van de zaak hebben we ook een actieve personeelsvereniging en met het Vent-Fit programma denken wij actief mee voor gezonde en vitale medewerkers. Daarnaast profiteer je van de CAO klein Metaal, WIA Bodem & Hiaatverzekering, 8% vakantiegeld en natuurlijk een op maat gemaakt inwerktraject. 

Zijn wij een Match?

Heb jij zin om onder het genot van een kop koffie nader kennis te maken? Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet! Deze mag je mailen naar: elise.vankampen@vent-axia.nl.  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Snijders (Sales Manager) 06 46 37 18 38. 
 

 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: