Salo actiekrant nr. 2 2020

Vent-Axia Uniflexplus+ in Salo Actiekrant nr. 2

Deze maand staat het Uniflexplus+ flexibele luchtverdeelsysteem in de actiekrant van Salo. Het kunststof Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem is eenvoudig en snel te installeren dankzij het uniek kliksysteem. Drie keer klikken en de verbinding is luchtdicht. Het systeem is eenvoudig te reiniging en geeft minder geluid dankzij de afgeronde vormen. De binnenzijde van het kunststof Uniflexplus+ systeem is antistatisch en antibacterieel behandeld.

Tevens vertelt Erik Snijders, Sales Manager van Vent-Axia B.V., in deze actiekrant wat Vent-Axia nog meer doet om het de installateur zo makkelijk mogelijk te maken. "Om het overstappen op zo’n nieuw systeem gemakkelijker te maken, geven we trainingen aan installateurs,” zegt Erik. “Ook ondersteunen we bij het maken van ventilatieberekeningen en aanlegtekeningen wanneer dat nodig is. Life made easy is niet voor niets onze pay-off!” 

Salo is een inkoopvereniging voor (elektrotechnische) installateurs, loodgieters en dakdekkers. Meer informatie over Salo en haar activiteiten vindt u op de website van Salo

Download hier de Salo Actiekrant nr.2

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: