Nachrichten

Nieuws

Geplaatst op: 07/12/2022

Vent-Axia B.V. gaat per 1 januari 2023 verhuizen van Nijverdal naar Eersel. Het magazijn was reeds in Eersel gevestigd. Nu zal ook het kantoor naar Eersel verhuizen. 

Geplaatst op: 29/11/2022

I.v.m. de feestdagen is Vent-Axia gesloten van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 22 december

Geplaatst op: 13/09/2022

Al meer dan 80 jaar maken de producten van Vent-Axia de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia altijd centraal; life made easy. Vent-Axia schenkt bij de ontwikkeling, veel aandacht aan zowel de functie als het design van haar producten. Met de nieuwe Vent-Axia Multihome woonhuisventilator hebben we weer een innovatief product, gericht op het gemak voor installateur en eindgebruiker.

Geplaatst op: 31/08/2022

13, 14 en 15 september 2022 zijn we weer te vinden op de Installatievakbeurs in Hardenberg. In Hal 4 (de groene hal), stand 404, trekken we de zomer nog even door. Met heerlijke cocktails en een nieuwe woonhuisventilator heten we je welkom aan onze strandbar.

Geplaatst op: 12/07/2022

Het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem staat al jaren bekend om de eenvoudige en snelle montage door het klik & klaar principe. Slijpen, lijmen of extra handelingen om de slang te koppelen zijn hiermee verleden tijd. Het systeem kent een beperkt aantal benodigde componenten die eenvoudig in elkaar klikken. 

Geplaatst op: 10/07/2022

I.v.m. de zomervakantie is Vent-Axia gesloten van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 19 augustus. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 4 augustus.

Geplaatst op: 26/04/2022

Al jaren is MEPcontent de plaats voor MEP-engineers en BIM’mers. In deze bibliotheek biedt Trimble in samenwerking met fabrikanten BIM-bestanden van veel gebruikte producten. We hebben samen met MEPcontent  de bibliotheek van het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem uitgebreid.

Geplaatst op: 14/02/2022

Het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken.  De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes en kunnen tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. Uniflexplus+ excelleert al jaren in gebruiksgemak. Met slechts een beperkt aantal componenten die eenvoudig in elkaar klikken kom je tot een luchtdicht luchtverdeelsysteem. Je hebt geen parkers of lijm nodig. Zo bespaar je kostbare installatietijd. Uniflexplus+ was tot voor kort verkrijgbaar in een 1xØ90mm en 2xØ90mm uitvoering. Inmiddels zijn daar Uniflexplus+ 69 en Vlak bijgekomen. 

Geplaatst op: 26/01/2022

Vent-Axia is pro-actief, o.a. met het verzorgen van balieochtenden, presentaties en trainingen. Maar ook als ons gevraagd wordt om een bijdrage te leveren aan een educatief project doen we graag mee. Want de jeugd heeft de toekomsthttps://vent-axia.nl/range/wtw!

Geplaatst op: 09/12/2021

Uniflexplus+ was tot nu toe verkrijgbaar in een 1xØ90mm en 2xØ90mm uitvoering. Met trots presenteren we twee uitbreidingen op ons Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem: Uniflexplus+ Ø69mm en Uniflexplus+ Vlak. Met deze uitbreiding beschikken we over een compleet kunststof luchtverdeelsysteem dat geschikt is voor ieder type woningbouw.