Dutch

Vent-Axia Supra Design, de stijlvolle en krachtige badkamerventilator


Categorie: 
Dutch

Vorig jaar kwam Vent-Axia al met de Supra, een nieuwe krachtige badkamer- en toiletventilator, op de markt. Deze ventilator werd goed ontvangen en heeft inmiddels zijn kracht al bewezen. Maar naast functie schenkt Vent-Axia ook veel aandacht aan het design. Daarom is vanaf nu ook de Supra Design verkrijgbaar. Dezelfde krachtige ventilator, maar met een stijlvolle cover.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia Svara en iQ nu ook in zwart verkrijgbaar


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia richt zich op woonhuisventilatie en biedt hiervoor een totaalpakket eigen producten aan. Een pakket wat vanaf vandaag verder uitgebreid wordt met een tweetal zwarte ventilatoren. De succesvolle Svara en iQ ventilatoren zijn vanaf nu ook in het zwart verkrijgbaar. Met deze zwarte ventilatoren voorzien we in de groter wordende vraag naar zwarte badkamer- en toiletventilatoren bij onze dealers.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+2 Slangloos luchtverdeelsysteem


Categorie: 
Dutch

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Dit geldt voor de eindklant, maar zeker ook voor de installateur. Met het Uniflexplus+slangloos luchtverdeelsysteelsysteem brengt Vent-Axia een systeem op de markt wat meer dan flexibel is. U bespaart tot 90% installatie tijd door het eenvoudig koppelen van de verdeler en ventilecollector middels de Uniflexplus+2-app.

SHARE THIS ARTICLE:

Supra, de krachtige badkamer- en toiletventilator komt in een design uitvoering.


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia schenkt veel aandacht aan zowel functie als design. Met de Supra hadden we al een zeer krachtige badkamer- en toiletventilator in het assortiment. Medio december komt daar de Supra Design bij. De Supra Design combineert kracht en stijl. Het beste van twee werelden. Door het strakke design integreert deze ventilator bijna onzichtbaar in ruimtes waar vervuilde of vochtige lucht afgezogen moet worden. Het stijlvolle, dunne cover is sterk en gemaakt van UV-bestendig kunststof.

SHARE THIS ARTICLE:

Mute N, ervaar het nieuwe geluid van stilte.


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia introduceert de Mute N. Een nieuwe stille moderne badkamer- en toiletventilator. De vernieuwde Mute is de stilste ventilator in zijn soort, met slechts 12dB(A) bij een debiet van 35m³/h nauwelijks hoorbaar. De Mute is voorzien van twee standen en heeft een debiet van 35m³/h op de lage stand en 75m³/h op de hoge stand. Bij 20Pa weerstand heeft de ventilator nog een debiet van 50m³/h.

SHARE THIS ARTICLE:

De stilste badkamer- en toiletventilator wordt vernieuwd.


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Hierbij staat gemak voor de klant altijd centraal. Op 15 oktober brengt Vent-Axia de vernieuwde Mute op de markt. Deze nieuwe Mute is een nieuwe badkamerventilator / toiletventilator en zal nog stiller zijn dan zijn voorganger. De Mute is voorzien van twee standen en heeft een debiet van 35m³/h op de lage stand en 75m³/h op de hoge stand. Bij 20Pa weerstand heeft de ventilator nog een debiet van 50m³/h. Deze stille ventilator produceert op de lage stand slechts 12 dB(A).

SHARE THIS ARTICLE:

Supra, de nieuwe krachtige badkamer- en toiletventilator.


Categorie: 
Dutch

De producten van Vent-Axia maken de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Ook schenkt Vent-Axia veel aandacht aan zowel de functie als het design van haar producten. De nieuwe Vent-Axia Supra is een voorbeeld van een stille badkamer- en toiletventilator met een strak design. De trillingsdempende motorbevestiging zorgt voor een laag geluidsniveau en de innovatieve kogellagermotor geeft een laag energieverbruik en zorgt voor een lange levensduur.

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia komt met nieuwe Supra Ventilator


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Een van de nieuw ontwikkelde producten is de Supra badkamer- en toiletventilator. Vanaf 7 mei is deze ook in Nederland verkrijgbaar.

SHARE THIS ARTICLE:

Introductie Vent-Axia Svensa op Installatie Vakbeurs Hardenberg


Dutch

Vent-Axia B.V. neemt van 10 t/m 12 september 2019 deel aan de Installatie Vakbeurs Hardenberg.

In Hal 3, stand nummer 326 laten wij ons ruime aanbod aan ventilatie producten zien en staan onze mensen klaar om uw vragen te beantwoorden. 

SHARE THIS ARTICLE:

Svensa, meer dan een ventilator.


Categorie: 
Dutch

De Vent-Axia Svensa is onze nieuwe slimme ventilator met geurdetectie. Deze decentrale afvoerventilator heeft een app-bediening, touch screen, productgarantie van 5 jaar en nog veel meer…

Uniek met drie sensoren

In uw badkamer en keuken hebben storende geurtjes en vocht vrij spel. Vochtige lucht afkomstig van het koken, bakken of het toilet slaan neer met vorming van condens en schimmels tot gevolg. Om een gezond binnenklimaat te garanderen is het van belang dat u deze ruimtes dagelijks ventileert.

SHARE THIS ARTICLE: