Supra

Supra, de nieuwe krachtige badkamer- en toiletventilator.

De producten van Vent-Axia maken de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Ook schenkt Vent-Axia veel aandacht aan zowel de functie als het design van haar producten. De nieuwe Vent-Axia Supra is een voorbeeld van een stille badkamer- en toiletventilator met een strak design. De trillingsdempende motorbevestiging zorgt voor een laag geluidsniveau en de innovatieve kogellagermotor geeft een laag energieverbruik en zorgt voor een lange levensduur.

Tijdens het douchen of in bad gaan ontstaat er een grote hoeveelheid vochtige lucht in de badkamer. Ook het toilet houden we graag fris. Een badkamerventilator/toiletventilator zorgt ervoor dat vochtige en vervuilde lucht wordt afgevoerd. Zo kunt u schimmel tegengaan en hygiëne op peil houden. Met een goede ventilatie worden vocht en geur afgevoerd en frisse lucht de ruimte ingebracht.

Door de IPX5 classificatie is de Supra in Zone 1 van de badkamer te installeren. Dit zorgt voor een snelle afvoer van het vocht. De UV-bestendige kunststof behuizing is sterk en zal door de jaren heen niet verkleuren. Een LED indicator toont de werking van de ventilator en de ingebouwde waterpas zorgt voor een eenvoudige installatie.

De Supra is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. De Supra 100 B is de basis uitvoering zonder sensoren en timer. Daarnaast zijn verkrijgbaar de Supra 100 T met instelbare timer, 100 HT met vochtsensor en vaste timer en 100 TM met bewegingssensor (PIR) en instelbare timer.

Vent-Axia richt zich op woonhuisventilatie en biedt hiervoor een totaalpakket eigen producten aan. In Nederland levert Vent-Axia haar producten exclusief via de groothandel. Meer informatie over de nieuwe Supra vindt u hier.

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: