Svensa

De Vent-Axia Svensa is onze nieuwe slimme ventilator met geurdetectie. Deze decentrale afvoerventilator heeft een app-bediening, touch screen, productgarantie van 5 jaar en nog veel meer…

Uniek met drie sensoren

In uw badkamer en keuken hebben storende geurtjes en vocht vrij spel. Vochtige lucht afkomstig van het koken, bakken of het toilet slaan neer met vorming van condens en schimmels tot gevolg. Om een gezond binnenklimaat te garanderen is het van belang dat u deze ruimtes dagelijks ventileert.

Gelukkig is er nu de Svensa, die u het leven makkelijk maakt! Svensa detecteert naast geuren (luchtkwaliteit) ook vocht en licht. Deze handige functies zorgen ervoor dat Svensa automatisch ventileert met een basissnelheid van 36 m³/h. Detecteert de slimme ventilator een verandering, dan wordt de snelheid aangepast. Efficiëntie ten top tegen een minimaal energieverbruik en geluid!

Een knap staaltje ventilatie

Om u nog beter van dienst te zijn is Svensa uitgerust met Bluetooth technologie. Hiermee kunt u vanuit uw luie stoel de ventilator naar wens instellen. Zo ontgrendelt de Vent-Axia Connect App functies voor planning, instelling van het luchtvolume of de gevoeligheid van de sensoren.

Svensa heeft een strak, rechthoekig design en past in ieder interieur. Gelukkig waren wij niet de enige die dat vonden, deze ventilator is uitgeroepen tot winnaar van de Reddot design award 2019.

Wilt u meer weten over de Svensa? Lees het hier!

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: