Uniflexplus+ bibliotheek op MEPcontent uitgebreid

Al jaren is MEPcontent de plaats met content voor MEP-engineers en BIM’mers. In deze bibliotheek biedt Trimble in samenwerking met fabrikanten BIM-bestanden van veel gebruikte producten.

Deze bestanden zijn voor iedereen gratis te downloaden. Elke engineer kan er gebruik van maken. Het gebruik van deze BIM-bestanden zorgt voor minder ontwerp- en bouwfouten tijdens het modelleren. Dit reduceert de faalkosten en zorgt ervoor dat u makkelijk kan samenwerken met de andere bedrijven in de bouwketen.

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Vent-Axia stemt productkenmerken en -componenten af op maximale tijdwinst bij ontwerp en installatie. Tot voor kort waren hier alleen de RFA files van Uniflexplus+ beschikbaar. We hebben samen met MEPcontent  de bibliotheek van het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem uitgebreid. Vanaf nu zijn daar voor Uniflexplus+ 69 en 90 de DWG en IFC bestanden bijgekomen. Tevens is, voor de Stabicad gebruikers, een Product Line Sheet (PLS) beschikbaar.

Naar MEPcontent >>>

 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: