Dutch

Vacature Commercieel medewerker binnendienst Duitsland & Nederland


Categorie: 
Dutch

Spreek je Duits, hou je van klantencontact én wil je dat geen dag hetzelfde is? Dan is deze baan iets voor jou! 

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia vakantiesluiting


Categorie: 
Dutch

I.v.m de kerstvakantie is Vent-Axia gesloten van vrijdag 25 december tot en met vrijdag 1 januari. Laatste verzendingen vinden plaats op woensdag 23 december. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2021.

SHARE THIS ARTICLE:

Instructievideo's van het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem


Categorie: 
Dutch

Om het de installateur nog makkelijker te maken hebben we een drietal instructievideo's van het Uniflexplus+ flexibele kunststof luchtverdeelsysteem online gezet. In deze video's laten we stap voor stap zien hoe u het luchtverdeelsysteem eenvoudig installeert. Deze video's staan nu op de website en op ons Youtube kanaal .

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia vakantiesluiting


Categorie: 
Dutch

I.v.m. de zomervakantie is Vent-Axia gesloten van maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus. Laatste verzendingen vinden plaats op donderdag 23 juli.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem; opvallend antibacterieel


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia is fabrikant en leverancier van producten voor ventilatie, verwarming en hygiëne en heeft een lange traditie van innovatieve producten. Ook het Uniflexplus+ systeem is een van deze innovatieve producten.

Het Uniflexplus+ kunststof luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes. Ook kunnen ze tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. Dankzij het ontwerp en de samenstelling van Uniflexplus+ wordt vervuiling in het systeem tegengegaan en is reinigen eenvoudig.

SHARE THIS ARTICLE:

Uniflexplus+ Ventiel: Installatie gemak met patent


Categorie: 
Dutch

Vent-Axia heeft eigen ontwikkel- en productieomgevingen en richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Neem bijvoorbeeld ons Uniflexplus+ RV 125 ventiel. Dit eenvoudig regelbaar ventiel is geschikt voor iedere ruimte. Er zijn drie designs die passen bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast kan het ventiel gebruikt worden voor toevoer en afvoer. Naast een goed design en functie, heeft het ventiel een uniek mechanisme waardoor het sinds kort gepatenteerd is.

SHARE THIS ARTICLE:

Update ISSO-kleintje Ventilatie


Categorie: 
Dutch

ISSO, de kennisbank voor onder andere installatieprofessionals, heeft een nieuwe versie uitgegeven van ISSO-kleintje Ventilatie ‘Woningen en woongebouwen’. De update van dit ‘kleintje’ is een belangrijke. Deze versie helpt nieuwe wetgevingen rond ventilatie toe te passen. Hieronder valt het Bouwbesluit 2012 (versie juli 2019), de Wet Kwaliteitsborging, de eisen voor BENG en het nog te publiceren ontwerp NEN 1087.3

SHARE THIS ARTICLE:

Vent-Axia hercertificeert zich voor ISO 9001


Categorie: 
Dutch

Vorige week stond voor Vent-Axia in het teken van de ISO9001 her-certificering. In verband met de huidige maatregelen omtrent het Corona-virus heeft de audit dit jaar volledig digitaal plaatsgevonden.Een groot aantal collega’s heeft de afgelopen dagen contact gehad met de auditor en zijn vragen beantwoord. Dit via Microsoft Teams, Skype of WhatsApp. Ook dit jaar was de auditor zeer te spreken over de consistente werkwijze van Vent-Axia. Er was geen enkele afwijking te constateren.

SHARE THIS ARTICLE:

REHVA COVID-19 Update


Categorie: 
Dutch

Op 3 april zijn de REHVA COVID-19-richtlijnen bijgewerkt. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste updates.
REHVA is de Europese overkoepelende vereniging voor klimaatinstallaties. Deze aanbevelingen worden door de kennisinstituten TVVL en ISSO actief gedeeld. Heeft u vragen over deze aanbevelingen. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van deze aanbevelingen.

SHARE THIS ARTICLE:

Update productassortiment op 2BA gepubliceerd.


Categorie: 
Dutch

Gemak voor de klant staat bij Vent-Axia centraal; life made easy. Om het u nog iets makkelijker te maken heeft Vent-Axia B.V. heeft een complete update van het productassortiment op 2BA gepubliceerd. De actuele prijslijst is nu beschikbaar in een heldere onderverdeling van merk, type en serie.

SHARE THIS ARTICLE: