uniflexplus+ ventiel

Vent-Axia heeft eigen ontwikkel- en productieomgevingen en richt zich op voortdurende verbetering en ontwikkeling van producten. Neem bijvoorbeeld ons Uniflexplus+ RV 125 ventiel. Dit eenvoudig regelbaar ventiel is geschikt voor iedere ruimte. Er zijn drie designs die passen bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast kan het ventiel gebruikt worden voor toevoer en afvoer. Naast een goed design en functie, heeft het ventiel een uniek mechanisme waardoor het sinds kort gepatenteerd is.

Patent
Het Uniflexplus+ RV 125 ventiel is zeer eenvoudig in te regelen middels de 26 standen. Het unieke aan het ventiel is dat dit mechanisme volledig in de deksel geïntegreerd is. Hierdoor worden obstakels in de luchtstroom voorkomen. Dit zorgt uiteraard weer voor minder drukverlies (10Pa bij 75m³/h luchtafvoer) en minder geluid. Op deze techniek is dan ook een octrooi verleend, waardoor het ventiel sinds kort gepatenteerd is.

Installatie gemak
Het Uniflexplus+ flexibel luchtverdeelsysteem staat bekend om zijn installatiegemak voor de installateur en het hoge comfort voor de bewoner. Uniflexplus+ RV sluit hier naadloos bij aan. Het ventiel combineert een snelle installatie, een luchtdichte verbinding en unieke geluidsarme prestaties. Eénmaal geïnstalleerd is het ventiel gemakkelijk te reinigen. Dankzij het onderhoudsvriendelijke ontwerp is het niet nodig om de ventielbasis uit te nemen. Net als de overige onderdelen van Uniflexplus+, is het regelbare ventiel antistatisch en antibacterieel en is het UV-resistent.

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: