vent-axia isso

ISSO, de kennisbank voor onder andere installatieprofessionals, heeft een nieuwe versie uitgegeven van ISSO-kleintje Ventilatie ‘Woningen en woongebouwen’. De update van dit ‘kleintje’ is een belangrijke. Deze versie helpt nieuwe wetgevingen rond ventilatie toe te passen. Hieronder valt het Bouwbesluit 2012 (versie juli 2019), de Wet Kwaliteitsborging, de eisen voor BENG en het nog te publiceren ontwerp NEN 1087.3

De aangepaste versie geeft nieuwe inzichten met betrekking tot binnenluchtkwaliteit, comfort en energiezuinigheid. Ook bevat dit naslagwerk aanvullende kwaliteitseisen voor ventilatie in slaapkamers, badkamers en kookafzuiging. Daarnaast zijn er nieuwe technieken toegevoegd en verouderde technieken verwijderd. Het ISSO-kleintje Ventilatie 'Woningen en woongebouwen' geeft richtlijnen voor het ontwerpen, uitvoeren en beheren van ventilatiesystemen in woningen en woongebouwen. Zo komen alle fasen in het ontstaansproces van het ventilatiesysteem aan de orde, van programma tot onderhoud. 

Deze versie is gepubliceerd in de ISSO-KennisBank en wordt onderschreven door Vent-Axia. Ook de Vent-Axia medewerkers staan bekend om hun technische expertise, service en (project)ondersteuning. We leveren in Nederland uitsluitend via de groothandel, maar iedereen kan rechtstreeks bij Vent-Axia terecht voor advies over ventilatie en onze producten. Vent-Axia heeft een toegewijd team met korte lijnen zodat we u snel verder kunnen helpen.

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: