vent-axia uniflexplus+

Vent-Axia Uniflexplus+ 90 nu beschikbaar op MEPcontent

Na de verschillende Vent-Axia WTW Units uit Sentinel Kinetic series, is nu ook het Uniflexplus+ 90 Kunststof Flexibel Luchtverdeelsysteem van Vent-Axia beschikbaar op MEPcontent. Iedere MEP- / BIM-engineer heeft zo toegang tot alle grafische en parametrische productinformatie over de Uniflexplus+ 90 lijn van Vent-Axia. 

Dit unieke flexibele luchtverdeelsysteem van Vent-Axia in speciaal ontworpen om het installeren van een goed ventilatiesysteem zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. Vent-Axia ontzorgt met producten gericht op gemak. Door het snelle kliksysteem zorgt u binnen 3 klikken voor een luchtdichte verbinding tussen slangen en verdelers of ventielcollectoren. Dankzij het ontwerp en de kunststof samenstelling van Uniflexplus+ wordt vervuiling in het systeem tegengegaan. Het systeem is goed toegankelijk voor reiniging door de rechtstreekse verbinding tussen verdelers en de ventielcollectoren.

Vanaf nu vindt u alle informatie die nodig is over Vent-Axia Uniflexplus+ voor het BIM-proces op MEPcontent. De producten van Vent-Axia maken de leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk. Vent-Axia: Life made easy.

 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: