svensa svara solar super deal

Vent-Axia ventilatoren Svensa en Svara in Solar Super Deals van februari

Vanaf februari 2020 heeft Solar Nederland de Vent-Axia badkamerventilatoren Svensa en Svara opgenomen in het assortiment. Om deze productintroductie kracht bij te zetten, zitten deze slimme badkamerventilatoren de hele maand februari bij de Solar Super Deals. Zo kunnen alle Solar klanten deze maand voordelig kennismaken met deze ventilatoren van Vent-Axia.

Vent-Axia ontzorgt met producten gericht op gemak. Naast dat deze ventilatoren eenvoudig in installatie en gebruik zijn, zijn ze ook uitermate energiezuinig en stil. Sales Manager Erik Snijders van Vent-Axia heeft persoonlijk alle Solar filialen bezocht om de medewerkers van Solar Nederland uitleg te geven over deze badkamerventilatoren van Vent-Axia. Zo zorgen we niet alleen voor gemak bij de installateur en eindgebruiker, maar ook voor gemak bij de groothandel. Life made easy.

Over Solar

De Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. De kernactiviteit richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten. 

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: