RV 125 Zwart

Nieuw: Het zwarte RV 125 ventiel

Vent-Axia introduceert met trots het nieuwe zwarte RV 125 ventiel. Een ventiel dat niet alleen uitblinkt in functionaliteit en design (geschikt voor zowel luchttoevoer als -afvoer), maar ook in duurzaamheid. Het RV 125 regelbaar ventiel zwart is gemaakt van 100% gerecycled post-consumer plastic. Zo draagt dit ventiel bij aan een vermindering van de ecologische voetafdruk.

Vent-Axia ontwikkelt producten gericht op gemak. Gemak voor de installateur en de eindgebruiker. Dankzij de 26 vergrendelbare standen kun je eenvoudig het gewenste luchtvolume instellen, perfect aangepast aan de wensen van de eindgebruiker. Het ventiel behoudt daarbij zijn strakke, moderne uitstraling, ongeacht de ingestelde stand. Dit betekent dat het ventiel altijd naadloos aansluit op het interieur, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Stille werking en onderhoudsvriendelijk

Het Vent-Axia RV 125 ventiel (wit) is al enige jaren verkrijgbaar en heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen. Het was dan ook een logische stap om dit succesvolle ventiel in het zwart uit te brengen. Net zoals het witte ventiel, onderscheidt het zwarte RV 125 ventiel zich door zijn lage geluidsniveau en minimale drukval, waardoor het bijdraagt aan een comfortabele en rustige woonomgeving. Bovendien zijn de luchtstromen zorgvuldig ontworpen om vuilafzetting rondom het ventiel te minimaliseren, wat niet alleen zorgt voor een schone uitstraling, maar ook voor minder onderhoud.

Duurzaamheid in design

In lijn met onze commitment aan duurzaamheid (Lo-Carbon), is het ventiel gemaakt van 100% gerecycled post-consumer ABS, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijker product. De elegante matzwarte afwerking (RAL 9005) maakt het ventiel tot een blikvanger in elk modern interieur waar een zwart ventiel gewenst is. Het zwarte RV 125 ventiel is vanaf nu verkrijgbaar via onze dealers. Intresse in sample? Neem contact op met ons sales team!

Categorie: 
SHARE THIS ARTICLE: