Vent-Axia B.V. neemt van 10 t/m 12 september 2019 deel aan de Installatie Vakbeurs Hardenberg.

In Hal 3, stand nummer 326 laten wij ons ruime aanbod aan ventilatie producten zien en staan onze mensen klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Speciale aandacht op de beurs gaat uit naar de nieuwe, slimme ventilator Svensa. De ventilator met geursenor zal op de beurs voor het eerst gepresenteerd zal worden. Vent-Axia Svensa detecteert zowel geur, vocht als licht en is daarmee de eerste afvoerventilator met drie sensoren. Wanneer Svensa een verontreiniging van de lucht waarneemt grijpt de ventilator automatisch in en wordt vervuilde lucht direct afgevoerd. Deze functies maken de Svensa tot een energiezuinige ventilator. 

Svensa is uitgerust met Bluetooth technologie. De Vent-Axia Connect App functies voor planning, instelling van het luchtvolume of de gevoeligheid van de sensoren. Svensa wordt bovendien geprezen om haar esthetisch ontwerp en is dan ook bekroond tot winnaar van de Reddot design award 2019!

Reden genoeg om ons te bezoeken in Hardenberg. En als u er toch bent, neem dan gelijk een handige Vent-Axia gereedschapsbak mee! Vraag hier uw gratis e-tickets aan. Onze registratiecode is 61918012

SHARE THIS ARTICLE: